Med intelligente solbriller, skaber Rodenstock et attraktivt udseende, og frem for alt et fantastik syn.

Solbriller med styrke er et modestatement og et cool tilbehør for sport og fritid. Når man køber solbriller med styrke er fokus mere end design og mode. Funktion er også vigtig og ikke mindst sikkerhed for blænding og UV-beskyttelse af dine øjne. Det gælder både, når du dyrker sports udendørs, men også når du bruger en eftermiddag til vindues-shopping.

For meget UV-lys kan føre til inflammation og alvorlige skader på dine øjne. Alvorlige konsekvenser for dit syn, som måske først viser sig mange år senere. Derfor bør du altid sikre dig, at din Rodenstock solbrille bærer CE-symbolet på indersiden af brillestangen. Dette garanterer, at der er taget hensyn til den europæiske tærskel for UV-beskyttelse.

Ikke alle solbriller med styrke er ens. Hvert solglas er designet specifikt for lysforholdene. Mærket for den tilsvarende filterstyrke kan, som hovedregel, findes på brillestangen efter CE-symbolet. Der er fem forskellige filterkategorier:

  • 0 – et let filter for lav beskyttelse
  • 1 og 2 – et mellemfilter til brug i Europa
  • 3 – et mørk filter for tropiske områder, bjerge eller på vandet
  • 4 – et meget mørkt filter for ekstreme strålingsforhold, f.eks. på en gletsjer

Alle Rodenstock solglas garanterer effektiv blændings- og UV-beskyttelse. Ved bilkørsel kan du også være sikker på, at Rodenstock solglas lever op til den europæiske standard og garanterer passende gengivelse af trafiklys. Omhyggeligt udvalgte materialer og avanceret overfladebelægninger sikrer, at Rodenstock solglas til solbriller med styrke er fri for metaller, der kan fremkalde allergi.